ΚατηγορίεςΝέα

Αλληλεγγύη στον αλβανικό λαό

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Bios Coop Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Θεσσαλονίκης!
Στην Αλβανία, μετά από τον μεγάλο σεισμό, υπάρχουν δεκάδες νεκροί, ενώ εκατοντάδες είναι οι τραυματίες και οι αγνοούμενοι. Εκατοντάδες άνθρωποι σήμερα στερούνται βασικών καθημερινών αναγκών, λόγω της εκτεταμένης καταστροφής. Δεν έχει καμία σημασία ποιανών την πόρτα χτυπάει κάθε φορά ο θάνατος και η καταστροφή, ο ανθρώπινος πόνος είναι ο ίδιος όποια γλώσσα κι αν μιλάει ο άνθρωπος που πονά. Κι αυτό τον πόνο κανείς δεν αξίζει να τον ζει.
Ως Βίος Coop, δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι/ες. Εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στον Αλβανικό λαό και συγκεντρώνουμε τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και είδη ρουχισμού, τα οποία και θα αποστείλουμε άμεσα, μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δ. Θεσσαλονίκης, στην Αλβανία.
Μπορείτε να αφήσετε στο κατάστημά μας, στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή 42 (Δήμος Θεσσαλονίκης):
*Τρόφιμα ξηρά / τυποποιημένα: κονσέρβες, όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, είδη μακράς διαρκείας, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα σε σκόνη, μπισκότα, φρυγανιές, εμφιαλωμένο νερό, κλπ.
*Είδη ατομικής υγιεινής και καθαρισμού: σαπούνι, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μωρομάντηλα, χαρτί υγείας, πάνες, σερβιέτες, αντισηπτικά μαντηλάκια, κουβάδες, σκούπες, απορρυπαντικά, χλωρίνη, σακούλες σκουπιδιών, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντηλα, χαρτί κουζίνας, ποτήρια, πιάτα, γάντια / μαχαιροπήρουνα μίας χρήσης, κλπ.
*Είδη ρουχισμού: παπλώματα, κουβέρτες, εσώρουχα, κάλτσες, μπλουζάκια.
Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας, στην πράξη!

Το ανοιχτό ΔΣ του Βίος Coop.

Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός ‘Βίος Coop’
Λεωφόρος Κων. Καραμανλή 42
www.bioscoop.gr
email: coopbios@gmail.com
τηλ: (+30) 2310811918.