Ο Συνεταιρισμός

- Φθινόπωρο 2011: Ένας αρχικός πυρήνας μελών της ΠΡΩ.Σ.Κ.ΑΛ.Ο. (Πρωτοβουλία Συνεργασίας για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία) ξεκινά τις προσπάθειες για τη δημιουργία του Κοινωνικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Θεσσαλονίκης "Βίος Coop".

- 30 Ιανουαρίου 2012: Η πρώτη συνάντηση των ιδρυτικών μελών του συνεταιρισμού στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

- 29 Μαρτίου 2012: Η Ιδρυτική Συνέλευση του συνεταιρισμού στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης. Ο αριθμός των εγγεγραμμένων ιδρυτικών μελών ξεπέρασε κατά πολύ τα 100 άτομα, που απαιτούνται θεσμικά για την ίδρυση του συνεταιρισμού.

- 30 Νοεμβρίου 2013: Ανοίγει το συνεταιριστικό μη-κερδοσκοπικό παντοπωλείο "Βίος Coop". Ο αριθμός των μελών του συνεταιρισμού ξεπερνά τα 300 άτομα.

- Ιανουάριος 2015: Ολοκληρώνεται ένα πλήρες έτος πετυχημένης λειτουργίας του παντοπωλείου "Βίος Coop" παρουσιάζοντας σαφή ανοδική τάση. Ο συνεταιρισμός κλείνει 3 χρόνια ύπαρξης και ο αριθμός των μελών του ξεπερνά τα 400 άτομα.

- Ιανουάριος 2020: Το κατάστημα του Βίος Coop συμπληρώνει 6 χρόνια πετυχημένης λειτουργίας και ο συνεταιρισμός κλείνει 8 χρόνια ύπαρξης έχοντας 424 μέλη και 10.000 υποστηρικτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου