Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Έλεγχος των προϊόντων του Βίος Coop από εργαστήριο Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Λ. Αγγέλου, Γ. Μπλέκας, Τ. Αλμπάνης, Κ. Νικολάου
Ο Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Θεσσαλονίκης “Βίος Coop” κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα μπρος σχετικά με τον έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων του. Υλοποιεί πρόγραμμα ελέγχου σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένης αξίας εργαστήριο χημικών αναλύσεων του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (διευθύνει ο Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, καθηγητής Χημείας και τ.Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), το οποίο πραγματοποιεί δειγματοληπτικά χημικές αναλύσεις προϊόντων του μη κερδοσκοπικού παντοπωλείου (ειδικά των προϊόντων μαναβικής). Η εφαρμογή του προγράμματος ξεκίνησε το 2015. Με τη συνεργασία αυτή, προστίθεται ένα ακόμα επίπεδο ελέγχου, αξιολόγησης και αξιοπιστίας της ποιότητας των προϊόντων του “Βίος Coop”.
      Στο πλαίσιο του προγράμματος χημικού ελέγχου των προϊόντων του "Βίος Coop", πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στις 16 Σεπτεμβρίου 2015, στην οποία συμμετείχαν: Τ. Αλμπάνης (καθηγητής Χημείας, τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), Γ. Μπλέκας (Αν.Καθηγητής Χημείας Τροφίμων ΑΠΘ, συντονιστής της Επιτροπής Ποιότητας του Βίος), Κ. Νικολάου (Πρόεδρος ΔΣ του Βίος) και Λ. Αγγέλου (Γραμματέας ΔΣ του Βίος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου