Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Χειροποίητα καλλυντικά στο Βίος Coop

Στο Βίος Coop θα βρείτε τα χειροποίητα καλλυντικά ΟΝΟΙΑΜΑΤΑ, με μεγάλη περιεκτικότητα σε γάλα γαϊδούρας που παρασκευάζονται στην Έδεσσα.
Η επωνυμία προέρχεται από τις λέξεις Όνος (γαϊδούρι) + ιάματα (από το ίαμα που σημαίνει γιατρικό, μέσο θεραπείας) και αναφέρεται κυρίως στις θεραπευτικές ιδιότητες που έχει το γάλα γαϊδούρας- βασικό συστατικό των προϊόντων.
Το γάλα προέρχεται από την φάρμα του παραγωγού, ενώ οι κρέμες και τα σαπούνια παρασκευάζονται στο υψηλών απαιτήσεων εργαστήρι του, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ποιότητας.
Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες το γαϊδουρινό γάλα έχει 60 φορές τη βιταμίνη C που βρίσκεται στο γάλα της αγελάδας. Περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D και Ε, μεταλλικά άλατα, υψηλά επίπεδα ceramides που το καθιστούν κατάλληλο για τη φροντίδα του δέρματος με αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες.
Επιπλέον η φροντίδα με προϊόντα από γάλα γαϊδούρας είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για άτομα με αλλεργίες ή ευαίσθητο και εύθραυστο δέρμα. Αναγνωρισμένο για τις εξαιρετικές αρετές του, το γάλα γαϊδούρας είναι ένα φυσικό συστατικό που προωθεί την αναζωογόνηση, σύσφιξη και αναγέννηση του δέρματος.
Δ. Νικολοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου