Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Ελληνικές φυσικές οδοντόκρεμες με μαστίχα στο Βίος Coop

Στο Βίος Coop διατίθενται τρεις Ελληνικές, εξαιρετικές, φυσικές οδοντόκρεμες χωρίς φθόριο και επιβλαβή χημικά με γνήσιο μαστιχέλαιο Χίου και βότανα. Από τη Χίο και την Anemos.

Οδοντόπαστα με έξτρα μαστίχα και βιολογικό χαμομήλι, χωρίς φθόριο. Η κλασική. Με έξτρα ποσότητα φυσικής μαστίχας (μαστιχελαίου) για επιπλέον προστασία και την αντισηπτική / καταπραϋντική δράση του χαμομηλιού. Η οδοντόκρεμα αυτή έχει τη φυσική γεύση της μαστίχας. Οδοντόκρεμα για γερά δόντια. Αποτελεσματική προστασία από πέτρα, ουλίτιδα και τερηδόνα! Κατάλληλη και για ομοιοπαθητική.Οδοντόπαστα με γνήσιο μαστιχέλαιο και βιολογικό δυόσμο, χωρίς φθόριο. Με γνήσιο μαστιχέλαιο Χίου και την δροσερή γεύση του δυόσμου! Whitening (λευκαντική). Οδοντόκρεμα για κατάλευκα δόντια, με τη φυσική δροσιά του δυόσμου. Δροσερή αναπνοή, γερά, καθαρά, υγιή δόντια χωρίς πέτρα, χωρίς τερηδόνα. Κατάλληλη για ομοιοπαθητική (περιέχει δυόσμο και όχι μέντα). Ιδανική και για καπνιστές!

Οδοντόπαστα με γνήσιο μαστιχέλαιο και φυσικό μανταρίνι, χωρίς φθόριο. Με γνήσιο μαστιχέλαιο Χίου και ευχάριστη, φρουτώδη γεύση μανταρινιού. Sensitive. Οδοντόκρεμα για ευαίσθητα ούλα. Καταπολεμά αποτελεσματικά την ουλίτιδα. Δυναμώνει τα ούλα για γερά, υγιή δόντια! Με την φρουτώδη γεύση της είναι ιδανική και για παιδιά. Κατάλληλη και για ομοιοπαθητική.
Δ.Νικολοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου