Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου με κατράμι και κεραλοιφή πρόπολης στο Βίος Coop

Στο Βίος Coop διατίθεται παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου με κατράμι και κεραλοιφή πρόπολης, φυσικά προϊόντα κατάλληλα για δερματικά προβλήματα, σε πολύ καλές τιμές.

Παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου με κατράμι (ρητίνη κέδρου).
Το κατράμι έχει εξαιρετικές ιδιότητες σε πολλές δερματικές παθήσεις. Συμβάλλει στη μείωση των συμπτωμάτων του εκζέματος και της ψωρίασης, είναι κατάλληλο για μυκητιάσεις και δερματίτιδες.
Σε περιπτώσεις μακροχρόνιας κατάκλισης είναι κατάλληλο για πλύσεις ευαίσθητων περιοχών. Τέλος είναι ιδανικό για λιπαρά μαλλιά και περιπτώσεις πιτυρίδας, τριχόπτωσης και ξηροδερμίας.

Κεραλοιφή πρόπολης.
Ιδανική για δερματικά προβλήματα και επιδερμίδες με ακμή, καθώς η πρόπολη διαθέτει φυσικές αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.
Επίσης, λόγω των φλαβονοειδών στοιχείων που περιέχει δρα ενάντια στο σταφυλόκοκκο.
Αποτελεσματική χρήση σε σπυράκια, μυκητιάσεις δέρματος, μικροτραυματισμούς, γδαρσίματα, ψωριάσεις και για την αντιμετώπιση του έρπη. Αποτελεσματική κατά του χρόνιου κνησμού και τη θεραπεία της κοκκινίλας.
Με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού που αναπλάθει το δέρμα. Συστατικά: φυσικό κερί μέλισσας, αγνό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, εκχυλίσματα πρόπολης, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου